Angajaţii DGASPC sunt testaţi pentru Covid-19. Primarul Daniel Tudorache: “Urmează 1.700 de locuitori ai Sectorului 1”

792

Acţiune de amploare în Sectorul 1. Toti angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) sunt testați pentru Covid-19. La acțiune participă și primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.

„Suntem obligati de Ordonanțele Militare, la iesirea și intrarea din schimb. Testarea se face pe parcursul a două zile. Ieri, toti au ieșit negativ, azi sperăm să fie la fel. După ce se încheie starea de urgență, îi vom testa și pe beneficiari, bătrâni și copii, aflați în grija celor aproximativ 600 de angajati ai DGASPC testați acum”, a declarat Daniel Tudorache.

Edilul a mai precizat că, de săptămâna viitoare vor fi testați și 1.700 de locuitori ai sectorului 1.

Citește și: Primăria Sectorului 1 vrea să concesioneze Piața Amzei pe 30 de ani pentru o redevență de minim 17.000 euro pe lună/ Valoarea concesiunii estimată la 73 milioane lei

“Acesta este numărul de teste aprobat de Insitututul „Matei Balș, iar acuratețea rezultatelor este de 93%. Testele sunt plătite de Primăria Sectorului 1”, a spus el.

Anunțul acțiunii de astăzi a fost făcut de primaul sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

“Testarea de COVID-19 a personalului DGASPC Sector 1 care asigură asistență persoanelor pe care le găzduim în centrele noastre”, a scris primarul Daniel Tudorache.

În total, este vorba de aproximativ 600 de angajați care urmează să fie testați, fiind persoane care intră sau ies din tură.