Au spart o clinică și au furat tot ce au putut duce. E incredibil cum au fost prinși

683

Trei tineri care au furat mai multe bunuri dintr-un centru medical din Sectorul 1, printre care trei televizoare, au fost depistaţi în urma unei dispute verbale cu un taximetrist, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţişti de la Secţia 19, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat, sâmbătă, cei trei bărbaţi aflaţi într-o dispută verbală cu un taximetrist.

”Asupra lor au fost identificate mai multe bunuri, tinerii neputând explica provenienţa lor (trei televizoare). În urma audierilor şi cercetărilor efectuate s-a stabilit ca aceştia ar fi pătruns în sediul unui centru medical, situat în Sectorul 1, de unde au sustras mai multe bunuri. Din holul imobilului respectiv a fost sustrasă şi o bicicletă”, se arată în comunicat.

Citește și: Bucureștiul, capitală europeană: 121 de străzi nu au văzut asfalt niciodată. Sunt din pământ și piatră

Conform sursei citate, o parte dintre bunuri au fost recuperate şi predate persoanelor vătămate.

”În urma cercetărilor efectuate de Secţia 19 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, 2 dintre tineri au fost reţinuţi, ulterior instanţa dispunând faţă de unul dintre inculpaţi măsura arestului la domiciliu, iar faţă de cel de al doilea – măsura controlului judiciar”, a adăugat Poliția Capitalei.