Bătrânii din Sectorul 1 sunt ajutați de Primărie

1144

Locuitorii Sectorului 1 al Capitalei care au dificultăți financiare și nu își pot asigura traiul zilnic din cauza Pandemiei de COVID 19, se pot adresa Direcției de Asistență Socială a Primăriei Sectorului 1 a Capitalei.

„Fiecare persoană va fi ajutată cu alimente și cele necesare să își asigure traiul vital în această perioada. Cele trei Ordonanțe Militare nu ajută omul să aibă mâncare, dar noi avem datoria morală  că edili să ajutăm fiecare locuitor al Sectorului 1 să treacă cu bine peste această perioada critică. Cei care au rămas șomeri sau sunt într-o situație dificilă- pot sună și cere ajutor”, a declarat edilul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Primăria Sectorului 1 a înfiinţat două linii telefonice de urgenţă în acest sens – 0734.45.45.43 şi 0742.924.924 – pentru a veni în sprijinul locuitorilor care sunt auto-izolaţi la domiciliu.

Citește și: Ofițerul de presă al lui Dinamo, ironii la adresa situației stadionului din Ștefan cel Mare: „Primul ciocan la Dinamo va fi transmis de ambele primării”

„Primăria Sectorului 1 a înfiinţat două linii telefonice de urgenţă, pentru a veni în sprijinul locuitorilor care sunt auto-izolaţi la domiciliu. Persoanele care se află în situaţia de a fi izolate la domiciliu pot apela liniile de urgenţă pentru a solicita alimente de bază. Cei aflați în carantină vor primi și hrană caldă. Alimentele sunt pregătite în depozitul DGASPC Sector 1. În Sectorul 1, izolat nu înseamnă abandonat! Pentru că ne pasă. Angajații DGASPC pot efactua și alte cumpărături pentru cei cu nevoi speciale, la cerere, contracost”, a mai spus primarul Dan Tudorache.