BREAKING NEWS: “Vine pe 13, o sa-l vedeti!” Lucescu, inapoi in Romania! Detalii de ULTIMA ORA

656

Lucescu e aproape să se întoarcă în fotbalul românesc! Antrenorul de 74 de ani e dorit insistent de Rapid. Primarul de la Sectorul 1, Dan Tudorache, spune că Lucescu va deveni oficial al Rapidului din ianuarie. Nu-l interesează postul lui Pancu. Lucescu va coordona activitatea clubului, lasă de înțeles Tudorache.

“O să-l vedeți și pe Mircea Lucescu. Atunci când va reveni echipa din vacanță… Îl așteptăm, vă va spune el ce se va întampla. Cu siguranță, e cu inima lângă Rapid. Aici a făcut marea performanță, trebuie să întoarcă ceva inapoi. Poate să fie orice. Așteptați, aveți puțină răbdare. Antrenor e Pancu! Au fost ceva divergențe, dar au trecut. Din partea lui, nu din partea mea. E mai pătimaș, e multă presiune. Așa sunt sportivii!”, a spus Tudorache.

Citește și: Primăria Sector 1 anunţă un demers inedit pentru 2020: Buget de două milioane de lei pentru proiectele iniţiate de cetăţeni

Rapid nu se va putea muta pe noul ei stadion din Giulești decât în toamna anului viitor. Până atunci, giuleștenii vor juca pe Arcul de Triumf, un nou stadion care va fi însă gata mai repede.

“Stadionul Giulești va fi gata în toamnă, nu în mai. Arcul de Triumf va fi gata în mai. Vom juca și acolo. Va fi o bază foarte frumoasă la Arcul de Triumf”, a zis Tudorache.