Dan Tudorache și funcționarii de la Sectorul 1 mai au puțin și vor planta gazon și pe zăpadă

616

Primăria Sectorului 1, prin Administrația Domeniului Public, a dat startul gazoniadei, continuând operațiunea de devalizare a bugetului local, aprobată cu bună știință de primarul Dan Tudorache.

Pe bulevardul Expoziției și în zona Aviației, sute de metri de gazon au fost plantate în plină iarnă, în spații lipsite de sistemele necesare de irigație și înconjurate de mizerie. Devalizarea bugetului local al Primăriei continuă sub ochii autorităților de control, iar primarul invizibil și funcționarii săi mai au puțin și vor planta gazon și pe zăpadă.

Citește și: Paralelă România – China. Dan Tudorache: Cea mai mare problemă a României. Oamenii nu mai au răbdare!

Jaful din această primărie trebuie să înceteze. Cer Primăriei și Consiliului Local să prezinte condițiile în care au fost contractate lucrările de montare a rulourilor de gazon în plină iarnă, valoarea contractului atribuit și sumele disponibilizate din bugetul local.

De la preluarea mandatului în fruntea Primăriei, Dan Tudorache și-a dat, în fiecare zi, proba incompetenței, aprobând plăți nejustificate de milioane de euro, după cum ao rată chiar ultimul raport al Curții de Conturi.

El trebuie să plece din fruntea Primăriei și asta chiar înainte de alegerile locale din acest an.