Doar in România. Pasajul CFR Constanţa din Sectorul 1 a fost consolidat, dar pe jumătate. Motivul?

472

Lucrarea făcută de CFR SA a costat 3,4 milioane de lei şi a durat un an. Asociaţia Metrou Uşor critică lucrările într-o postare pe Facebook

Pasajul CFR Constanţa din Sectorul 1 a fost renovat pe jumătate, pentru că doar atât le aparţine. Cealaltă parte din construcţie nu este revendicată de nimeni pentru că instituţiile îşi pasează responsabilitatea de la una la alta.

Citește și: „O problemă serioasă”: 120 de ore între testare și rezultatul pentru COVID-19. Șapte cazuri noi confirmate la căminul-focar

Asociaţia Metrou Uşor critică, pe o reţea de socializare, lucrările făcute de CFR SA prin firma Infra System Proiect SRL. Aceştia susţin că reabilitarea este un eşec şi reprezintă un pericol pentru toată lumea. Şoferii sunt nemulţumiţi deşi CFR SA asigură că lucrările au fost executate perfect.

Asociaţia nu a răspuns solicitării pentru a comenta postarea de pe Facebook

„Da’ ce, s-a renovat? Nu mi s-a părut nicio renovare, e o mizerie”, spune un bărbat. „E mai mult de faţă, că până la urmă nu s-a făcut mai nimic la structură. E doar aşa, o spoială. S-ar putea chiar să se dărâme în vreun an-doi.”