După ce i-a umplut de gunoaie, primărița Clotilde le mai face un pustiu de bine locuitorilor din Sectorul 1: Parcul Elisabeta Rizea AFLAT ÎN LITIGIU!

1323

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a inaugurat, la 31 decembrie 2020, Parcul Elisabeta Rizea, cunoscută luptătoare anticomunistă.  Venim însă cu o teorie explozivă conform căreia noul parc se află într-un grav litigiu. Parcul nu este în administrarea Sectorului 1, iar întrebarea care se pune este cum de a investit primăria condusă de usersista Clotilde bani în într-un teren aflat în litigiu.

Astfel:

  1. Parcul Elisabeta Rizea, situat pe Bulevardul Poligrafiei lângă Casa Presei, nu este în administrarea Sectorului 1.
  2. Parcul, odinioară locație pentru grajdurile regale, se află în litigiu.
  3. Clădirile, (sediul ADP), terenurile și absolut tot ce se află pe respectivul domeniu nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 1.
  4. „Un nou parc va fi redat locuitorilor Sectorului 1” – cum poți oferi ceva ce nu îți aparține?
  5. Inaugurarea stă sub semnul întrebării, deoarece orice sumă, oricât de mică, investită într-o locație care nu ține de administrarea Primăriei Sectorului 1 este un fapt ilegal.
  6. Există o alee nouă, dale noi și, desigur, au fost făcute defrișări. Toate acestea nu se fac pe ochi frumoși și nu se fac peste noapte. Explicația: au fost investite fonduri frumușele într-un teren aflat în litigiu.
  7. Orice defrișare, orice copac tăiat, orice dală pusă, orice decorație (fie ea și un ursuleț) înseamnă bani și aprobare: banii nu pot fi explicați, iar aprobarea este inexistentă.
  8. Curtea de Conturi a încercat să obțină terenul în vederea construirii unui sediu. Deși s-a încercat revendicarea terenului, la ora actuală întrebările rămân fără răspuns. Motivul? Din nou, litigiul.
  9. Orice leu băgat în proprietatea altcuiva este un fapt ilegal. Pentru inaugurare sau pentru investiția într-un domeniu aflat în litigiu este nevoie de un aviz de la Direcția de Mediu. Aviz care nu se obține peste noapte, aprobare care nu se obține peste noapte.
  10. Supoziție: dacă a fost făcută o sponsorizare, nu există transparența promisă: cine a sponsorizat? De ce nu există un raport? De ce nu există un nume?

Citește și: Personajele-cheie care conduc DGASPC-urile din Capitală: legăturile lor politice și salariile de invidiat pe care le încasează

„Aplaudăm” inițiativa doamnei Clotilde Armand și faptul că pe 31 decembrie, când se profită de neatenția bucureștenilor, un spațiu aflat în litigiu devine un simbol al noii conduceri din Sectorul 1.