Nou scandal la Sectorul 1. Clotilde Armand s-a înconjurat de drăcoaice fără sutien.

521

După ce a umplut sectorul de gunoaie, a umblat la bursele sociale ale elevilor, a tăiat finanțarea spitalelor și a adăpostului de câini, edilul sectorului 1, Clotilde Armand, s-a înconjurat de drăcoaice fără sutien.

Clotilde Armand s-a înconjurat de drăcoaice fără sutien. Acum, sub auspiciul artei și nobleței, Clotilde Armand s-a gândit să asezoneze sediul primăriei cu niște statui grotești reprezentând demoni feminini fără sutien.

Demonii goi de la Primăria Sectorului 1

„Din surse foarte sigure, am aflat că, după ce a rezolvat rapid toate problemele Sectorului 1, de la salubritate, până la bursele elevilor, de la locurile de parcare de reședință, până la paza din școli, edilul din Banu Manta și-a găsit timp și pentru tichia de mărgăritar… Pardon, pentru mecenat.

Primărița Clotilde Armand pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1”, a anunțat avocatul Mihai Drăgan pe pagina sa de Facebook.

Vernisajul expoziției ce mutilează sediul uneia dintre cele mai frumoase clădiri ale Capitalei va avea loc vineri. Evident într-un cadru restrâns, urmând ca abia de luni, publicul larg să poată vizita expoziția Clotildei Armand.

Citește și: Lista centrelor de vaccinare din Capitală: mall-urile și spitalele în care se vor vaccina bucureștenii

Vernisaj, da, audiențe, ba

Pe pagina de socializare a lui Clotilde Armand, unde edilul a și anunțat vernisajul, curg reproșuri că edilul refuză audiențe, sub pretextul respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

„Rămâne întrebarea legitimă a cetățenilor: cum de primarul Clotilde Armand poate participa la evenimente mondene, precum vernisajul unei expoziții, dar nu poate acorda audiențe în spațioasa sală de consiliu a Primăriei Sectorului 1? Poate că lui madam Clotilde ii trebuie o… pălărie de mărgăritar…” a mai spus avocatul Mihai Drăgan.

Construită între anii 1928 și 1936, într-un stil eclectic ce îmbină elemente neoromanice și neoromânești, clădirea Primăriei Sectorului 1 este de un rafirament deosebit. În Sala de Consiliu tronează o pictură suberbă semnată de Olga Greceanu, o pictoriță celebră la serviciile căreia a apelat însuși Regele Ferdinand I.

„Poate vă amintiți celebrul scandal de la Institutul Cultural Român, care a organizat la New York, în 2008 (reprezentând Romania), un vernisaj care o înfățișa pe Fecioara Maria în măturător REBU, un măgăruș cu zvastica lângă elemente culturale israeliene ș.a.m.d.
Azi, în holul Primăriei Sector 1, Dna Primar Armand Clotilde Marie Brigitte a amplasat sculpturile alăturate! Sunt eu cârcotaș?!”, a mai scris avocatul pe pagina sa de Facebook.

Vernisaj de Ziua Națională Constantin Brâncuși

Cu prilejul Zilei Naționale Constantin Brâncuși, Primăria Sectorului 1 și Filiala Sculptură București a Uniunii Artiștilor Plastici din România vă invită,  în perioada 19 februarie-21 martie 2021, la expoziția “Dincolo de canon. Noua sculptură azi” care va avea loc în Holul de Onoare al Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr. 9.