Poliția și DSU au verificat cluburile și barurile din București – Sectorul 1, pentru respectarea măsurilor de prevenire COVID-19

923

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Poliția Sectorului 1, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcția de Sănătate Publică, Comisariatul pentru Protecția Consumatorului, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov și Poliția Locală a efectuat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS -Cov 2.


Astfel că, potrivit comunicatului emis de Direcția Generală de Poliție a Municpiului București – Poliția Sectorului 1, “verificările au fost efectuate în mai multe cluburi, baruri și terase, fiind constatate și aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 95.000 lei pentru abateri privind protecția consumatorului, la domeniul sănătății publice, precum și cu privire la normele de conviețuire socială”.

Citește și: Un caz de COVID-19, confirmat la Primăria Sectorului 1

De asemenea, o societate comercială a fost sancționată contravențional pentru lipsa autorizației de funcționare cu suma de 15000 lei. Acțiunile de verificare continuă.