Poliţiştii şi jandarmii au intervenit în parcarea unui complex comercial din Sectorul 1, unde se adunau mai multe persoane pasionate de drifturi

821

Poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti au intervenit, vineri seară, în parcarea unui complex comercial din Sectorul 1, unde se adunaseră mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaţilor de drifturi.

“Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, Secţia 2 Poliţie şi Serviciul Acţiuni Speciale, cu sprijinul Jandarmeriei, au intervenit în parcarea unui complex comercial din sectorul 1, unde începeau să se strângă mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaţilor de drifturi”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Citește și: Dumitru Dragomir – invalidat de instanță pentru CGMB. Elisabeta Lipă și Anghel Iordănescu vor fi consilieri generali

Acţiunea beneficiază de sprijinul Registrului Auto Român.

Potrivit sursei citate, se fac verificări cu privire privire la autoturismele identificate, precum şi cu privire la respectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Acţiunile Poliţiei Capitalei continuă.