Pregătiri la Primăria Sectorului 1 pentru protejarea populaţiei de Covid-19

462

Primăria Sectorului 1 a început achiziționarea de pubele speciale pentru corectarea măștilor și a mănușilor utilizate – a anunțat edilul Dan Tudorache.

De asemenea, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a cursurilor, în perioada 2 – 12 iunie, Primăria Sectorului 1 va achiziționa termoscanare, preșuri și manșoane dezinfectante pentru uși .

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: Am început achiziționarea a 120 de tomberoane pentru unitățile de învățământ din Sectorul 1, undeva la 25 de tomberoane pentru sediile administrației locale, primărie, DGASPC, Poliție Locală, Taxe și impozite, deci toate clădirile primăriei.

Citește și: Marea afacere care riscă să distrugă România în ”teroarea sanitară”

Şi în parcuri avem coșuri speciale, pe care deja au scris băieții de la ADP că sunt pentru măști și mănuși, la fiecare intrare din parc.

Pentru școli, pentru deschiderea pe 2 iunie, în urma solicitărilor directorilor am început să achiziționăm acele termoscanere, acel tunel, tunel pentru pulverizarea substanţelor, manșoane pentru clanțele ușilor şi tot ceea ce e necesar pentru deschiderea în condiții optime pe 2 iunie.

Măștile deja le-am predat către unitățile de învățământ și, în această săptămână, ceea ce ne cer, noi venim și le punem la dispoziție.