Primăria Sectorului 1 din București a lansat o licitație de peste 272 milioane euro pentru modernizarea infrastructurii

486

Primăria Sectorului 1 din București a lansat o licitație de 1,31 miliarde lei (272,3 milioane euro) pentru modernizarea și repararea infrastructurii urbane, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP. Contractul vizează proiectare si execuție pentru ”modernizarea și repararea infrastructurii urbane din Sectorul 1 al Municipiului București”.

Primăria Sector 1 Bucuresti organizează o licitație deschisa pentru atribuirea acordului cadru și decide semnarea unui acord cadru pe 4 ani (48 luni), cu maximum 3 operatori economici pe fiecare lot în parte, fără reluarea competiției.

Citește și: Primarul Tudorache va amenda tot sectorul 1 în 2020

Numărul maxim de loturi este 4, iar numărul maxim de loturi care pot fi atribuite unui singur ofertant este 2. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 martie.

Ofertantul trebuie să prezinte informații privind „minimul cifrei de afaceri anuale din domeniul de activitate care face obiectul contractului” pentru ultimele 3 (trei) exerciții financiare disponibile. Suma de referinta pentru lot 1 este de 34 milioane lei, iar în condițiile unei asocieri de firme, sumele se vor lua în considerare prin cumul.