Primăria Sectorului 1, în ajutorul copiilor instituționalizați. RECRUTARE de asistenți maternali profesioniști

360

Primăria Sectorului 1, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 1, desfășoară, în perioada iunie-iulie 2020, campanii de recrutare și identificare de persoane care doresc să devină asistenți maternali, pentru a lua copii în plasament.

Condiții. Persoanele interesate trebuie:

– să aibă domiciliul pe raza sectorului 1;

– să aibă abilități în lucrul cu copiii;

– să-și dorească să ajute copii cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani.

Beneficii:

– un loc de muncă stabil;

– iubirea copiilor care nu poate fi cuantificată.

Citește și:

Unde să se adreseze:

– asistenții maternali profesioniști din Sectorul 1 sunt așteptați la sediul DGASPC Sector 1 din B-dul Mareșal Averescu Nr. 17, Pavilion H, etaj 1 – Serviciul Asistenți Maternali Profesioniști.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 021.222.42.80 sau 021.222.14.45. Persoană de contact: Florentina Pilică, Șef Serviciu.

Date despre proiect: Super-tomograful care depistează COVID în 5 minute, blocat la Balș. Joc politic în pandemie

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 derulează, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopție (ANDPDCA), proiectul TEAM-UP: progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, Cod Proiect POCU/480/4/19/127169, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în scopul consolidării și dezvoltării rețelei de asistenți maternali.