Primarul Sectorului 1 face teste COVID-19 la scara blocului. Care au fost rezultatele

887

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a afirmat că zece persoane din cartierul Băneasa au fost testate de COVID-19, duminică, de medici de la Complexul Caraiman, la cerere, din cauză că două persoane din bloc au fost confirmate cu COVID-19 și internate în spital.

Primarul sectorului 1 a anunțat, duminică seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că toate testele realizate în cartierul Băneasa au ieșit negative. Dan Tudorache a explicat că testele au fost solicitate de persoanele din cartierul Băneasa, după ce doi vecini au fost confirmați cu COVID-19. Testele făcute la scara blocului au fost achiziționate la recomandarea Institutului „Matei Balș”, a mai scris primarul.

Citește și: Pachete cu măşti, mănuşi şi dezinfectanţi, împărţite în Sectorul 1. Dan Tudorache: Ei sunt în prima linie

De asemenea, edilul a anunțat că testarea poate continua, tot la cerere, iar cei care-și doresc acest lucru pot suna la 021.9540 sau pot vorbi cu administratorul sau președintele asociației de proprietari.

Dacă în blocul dumneavoastră există persoane confirmate cu COVID-19, solicitați la 021.9540, prin administrator sau președintele asociației, testarea locatarilor care doresc acest lucru”, a postat Tudorache, duminică, pe Facebook. El a adăugat că testele pe care le folosește autoritatea locală au fost achiziționate la recomandarea Institutului „Matei Balș”.