Tudorache: Reluăm programul de spălare cu detergent a tuturor străzilor din Sectorul 1

552

Pentru că în această perioadă temperaturile sunt ridicate, Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a dispus reluarea operațiunii de spălare cu detergent stradal concentrat a tuturor trotuarelor și străzilor din această zonă administrativă.

Programul de spălare a străzilor și trotuarelor se va derula atât timp cât prognoza meteo va indica temperaturi constant pozitive.

Citește și: Mircea Lucescu a vizitat stadionul Arcul de Triumf: Plâng pentru Dinamo, nu a reuşit să facă acelaşi lucru din cauza unor ambiţii absolut aiurea

În acest scop, Compania Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din această zonă administrativă, a început de ieri reconversia unei părți a flotei imobilizate pentru activitatea de deszăpezire.

“Pentru că vremea ne permite, am dispus operatorului de salubritate să reia, începând de astăzi, spălarea tuturor străzilor și trotuarelor din Sectorul 1 cu detergent stradal concentrat. Sperăm că vremea va ține cu noi și vom reuși să acoperim întreaga zonă pe care o administrăm”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.