Un caz de COVID-19, confirmat la Primăria Sectorului 1

586

Un angajat al Primăriei Sectorului 1 a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus; au fost luate măsuri de izolare la domiciliu a contacților direcți; s-a continuat dezinfecția prin nebulizare a tuturor spațiilor clădirii, potrivit unui comunicat postat, pe site-ul autorității locale.

“În decursul acestei săptămâni, un angajat al instituției noastre a fost confirmat pozitiv la testul de infectare cu COVID-19. Precizăm că sarcinile de serviciu ale colegului nostru nu implică interacțiunea directă cu cetățenii.

Citește și: Investiţie din Bucureşti, aproape de finalizare. Primarul Tudorache a făcut anunţul

Până la această oră au fost luate măsuri de izolare la domiciliu a contacților direcți (din biroul în care și-a desfășurat activitatea, dar și al altor persoane care au fost considerate contacți) și urmează ca aceștia să fie testați. Am continuat dezinfecția prin nebulizare a tuturor spațiilor clădirii și respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități.

Suntem alături, de la distanță, de colegul nostru și îi urăm însănătoșire grabnică! Multă sănătate tuturor!”, se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 1.